Борисов се срещна с вицепрезидента на Световния еврейски конгрес


Борисов се срещна с вицепрезидента на Световния еврейски конгрес
22 Ноември 2018, Четвъртък


Борисов се срещна с главния изпълнителен директор и вицепрезидент на Световния еврейски конгрес

Автор: Десант

Премиерът Бойко Борисов се срещна с главния изпълнителен директор и вицепрезидент на Световния еврейски конгрес Роберт Сингер. В разговора бяха обсъдени традиционно добрите отношения между България и Държавата Израел и развиването им в различни сфери от взаимен интерес.

На срещата беше посочено и доброто партньорство на страната ни с еврейските организации. Българският министър-председател и Роберт Сингер бяха единодушни, че общите усилия трябва да бъдат насочени към отхвърляне на езика на омразата и към мирно съжителство между различните религиозни и етнически общности.




В категории: Новини , Международна политика , Свят

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Приятел на България
22.11.2018 14:56:30
0
0
Отново състезание и съревнование между България и друга православна страна, коя да бъде по-послушна и по-голяма слуга на Русия!
Когато не се състезавате със Сърбия, се състезавате с Гърция.
Между другото, думи като "състезание" и "съревнование" никой не ги разбира в БЮРМ/"Северна Македония"/"Македония", русизми са. Рискувате повече да можете да се разбирате с "бракята", понеже прекалено говорите като руснаците, а те, "македонците", прекалено говорят като сърбите. Възможно, "даже" вероятно е български и "македонски" да станат като руски и украински, тоест българин и "македонец" да имат нужда да знаят английски за да се разберат помежду си. Дори се чудя българите кой език разбират по-добре: руски език или "македонски" "език", защото по речниковия състав български е руски диалект, само руската граматика е много по-различна от българската отколкото е българската от "македонската".
Но в една точка сте прави: ако немците си имат Nord Stream 1 + 2, вие, като стари съюзници на немците, защо да нямате "разрешение" да участвате в TurkStream?
1
Приятел на България
22.11.2018 14:52:46
0
0
И евреите не са това, което бяха преди 80 години. Сега са съюзници с немците против гърците. Няма значение за тях че немците са (били) нацисти.
От американския евреин Matthew Nimetz до анти-гръцката (а и анти-българска!!!), про-БЮРМ пропаганда на Deutsche Welle, всички евреи и нацисти са единодушни в анти-гърцизма си.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки