В Деня на християнското семейство: "Най-ценната капка" спасява живот


В Деня на християнското семейство: "Най-ценната капка" спасява живот
19 Ноември 2018, Понеделник


За трета поредна година по инициатива на Посолството на Словашката република в България и на Българския Червен кръст организират кръводарителска акция

Автор: Янко Крумов

За трета поредна година по инициатива на Посолството на Словашката република в България и на Българския Червен кръст, със съдействието на Националния център по трансфузионна хематология (НЦТХ), на 21 ноември 2018 г. от 9.30 до 13.00 часа в сградата на посолството ще се проведе кръводарителска акция.

В кампанията ще се включат служители на посолството и други дипломати, доброволци, служители и партньори на БЧК, студенти и граждани на София.

Екипите на Националния кръвен център ще очакват всички желаещи да помогнат на нуждаещите се от кръвопреливане в сградата на словашкото посолство. Влизането ще се осъществява с лична карта, уточняват от посолството.

Кръводаряването ще се извършва на 21 ноември, сряда, от 9.30 до 13.00 ч. в сградата на Посолството на Словашката република в България (бул. Янко Сакъзов 9). 



Всеки ден повече от 500 деца, родилки, тежко болни пациенти и пострадали се нуждаят от нашата съпричастност, за да бъде спасен живота им, припомнят организаторите.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки