Джамбазки: Изваждането на представителите на „Обединени патриоти” от управлението ще отвори врата за ДПС


Джамбазки: Изваждането на представителите на „Обединени патриоти” от управлението ще отвори врата за ДПС
19 Ноември 2018, Понеделник


​„Непрекъснатата игра на искане на оставки е глупава и безполезна. Тя вреди на нормалната политическа работа и на НС и в управлението”, каза още евродепутатът

Автор: Десант

Редно е вакантното място на подалия оставка вицепремиер Валери Симеонов да бъде заето от друг представител от НФСБ, защото в момента в правителството има представители и на ВМРО, и на „Атака”. Трябва да има представител и на НФСБ. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки.

„Не виждам особена логика в искането на Волен Сидеров. Изваждането на представителите на „Обединени патриоти” от управлението ще отвори врата за влизане на други политически сили в това управление. Очевидно е, че това е искане на ДПС“, добави той.

„Искането на ДПС от месеци е да извади представители на Обединени патриоти от управлението и аз не виждам никаква логика в този момент да се правят подобни искания”, обясни евродепутатът.
Парламентарната група на Обединени патриоти подкрепя участието на министрите в управлението, каза Джамбазки.

Според него Сидеров изразява своя лична собствена позиция в момент на размисъл в съботния ден. Мисля, че е редно и нормално този разговор да се направи очи в очи с всички останали, заяви евродепутатът.

„Всяка една оставка може да бъде дадена във всеки един момент. Въпросът е защо? Някой трябва да се мотивира защо иска подобно нещо. Тези си програмни послания е редно г-н Сидеров да формулира пред групата, когато се появи на заседание на заседание“, добави Джамбазки.

„Непрекъснатата игра на искане на оставки е глупава и безполезна. Тя вреди на нормалната политическа работа и на НС и в управлението”, каза още евродепутатът.


В категории: Политика

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Iriss
21.11.2018 19:41:17
0
0
Опредено патриотите не се харесват на опозицията но аз им благодаря че с цената на много компромиси са заедно.
1
IZBIRATEL
19.11.2018 15:27:58
1
0
PATRIOTITE SA NAI-GOLEMIJ,,TRAN V PETATA,,NA,,SISTEMNITE,,PARTII!RAZVALJT IM,,UPRAVLENSKIJT RAXAT,,!TZJLATA ORGANIZIRANA OPERATZIJ,PARVO SRESHTU V.SIMEONOV/N.F.S.B./I VTORO SRESHTU ,,V.M
.R.O,,-GOVORJT JSNO ZA TOVA!OBEDINENITE PATRIOTI NE BIVA POVE4E DA SE PODDAVAT NA NATISK,VAPRE
KI DEMAGOGIJTA,MEDIINATA POMIJ I MANIPULATZIJTA NA ISTINATA!NOVATA,,SHIPKA,,TRJBVA DA VADE UDARZANA NA VSJKA TZENA!,,NITO KRA4KA NAZAD!ZAD NAS E BALGARIJ!,,
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки