Цветан Цветанов с коментар за оставката на Валери Симеонов


Цветан Цветанов с коментар за оставката на Валери Симеонов
17 Ноември 2018, Събота


Вчерашният акт не ме изненада, защото за него властта не е всичко, каза заместник-председателят на ГЕРБ

Автор: Десант

Вчерашният акт на Валери Симеонов е след съгласуване с неговата парламентарна група и неговите коалиционни партньори в малката коалиция. И аз съм убеден, че това, което ние ще направим, е да изпълним ангажимента си към хората с уврежданията и майките на деца с увреждания. Това каза в интервю за предаването „Тази събота“ по bTV заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. 

Той изтъкна, че на второ четене е приет законът за хората с увреждания и предстои разглеждане на закона за личната помощ. 

На въпроса дали е бил изненадан от оставката на Валери Симеонов Цветанов отговори: „Не ме изненада, защото в последните няколко седмици той имаше такива изказвания в по-тесен формат, когато сме обсъждали темата. Той казва, че властта не е всичко и би приел да подаде оставка. Фокусира се едно по-голямо внимание към коалицията и Валери Симеонов“.  

„Смятам, че този акт ще успокои обстановката и ще можем да се върнем към по-нормалната среда за работа“, допълни той. 


По думите му, след подадената оставка коалиционното споразумение с „Обединени патриоти“ не се променя.  

„Оттук нататък с Валери Симеонов ще трябва да продължим да работим, защото той е лидер на един от форматите, с които работим в Народното събрание“, посочи Цветанов. Той обясни, че дали неговият пост ще бъде заето отново от представител на НСФБ ще се реши от „малката коалиция“ – „Обединени патриоти“. 

„Не бих искал да коментирам каквито и да било предложения към настоящия момент, защото това е право на „Обединени патриоти“, отговори той на въпрос за евентуални кандидатури за стола на Симеонов.


В категории: Политика

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
със сигурност
17.11.2018 17:18:42
0
0
Набелязват се проблемите. В България - има много в наследство ... от лъжи или или са нещо друго..... Има програма, Слово! хора, които разбират, чувстват и милеят - и като се говори можеш да си направиш плана, изведат основните моменти....обработи се езика, тръгне се към хармонизация...., се работи ....- не зная, и се работи последователно да се нормализират нещата... В тези трудни хоризонти - като че ли творците на изкуствата, предвид и отправна и далечна точка цензури...и това, което е осмислено и всевечно - като ли са най-наясно с лъжите. И са - за някои или всички изкуства...Изкуствата не могат да бъдат капсулирани само в България, или само в един отрязък от време....Те учат целия свят - какво има въобще да се говори... и може да бъде изразено в цялата пълнота и човечност, мярка и сериозност на много сложни въпроси... Няма бюлетин на НС, седмичен примерно...... едни неща от Европа са приемливи, други не са... с обективните ситуации или "среда"..., която изкуствено, научно, но варварски е направена!!!! в България. Така че с хубавата ТВ СКАТ - може би НФСБ иска да каже нещо друго
1
Кога?
17.11.2018 16:50:20
0
0
Кога някой се е вслушал в най-добросъвестни и безкористни, също и интелигентни забележки, поправки - за определени части ( от системи, области), че нещо не е така, е опасно.... Или нещо да се направи по тези кардинални и много сериозни диагнози, констатации. Образно - да си разчистиш градинката и да я правиш като хората. Никой за интелигентни, аргументирани, експертно представени проблеми,закони с нужния (сложен) труд и т.н. който стои, е резултат на тези анализи-сигнали. Всеки ги взима на готово и решават да ги използват, но не за да се коригират нещата. А напротив - да се спекулира, да се използва с цел облаг/интерес..., които в България - е да казваме на най-глупавите, че са най-умни! а умните да ги бием. Йерархията на културата - трябва да си дойде на мястото.... А умните - нямат нужда да се правят на нещо, което не са. Никой не взе и не взима елементари сигнали - да се работи по тях. още по телефона - това са елементани неща! Мародерствани борчета - та човек пак да се обади за други. А не - ти се обаждаш, ама ела аз да ти покажа кой съм! (после, след години вече не правят така, или поправят, като се разбрало, че имат интелигентен и добросъвестен човек. Да се организира работата, така че тези пороци/пропуски или умишлени черни дупки да изчезнат! Явно за по-сложните пък въобще нямат намерение за работа, организация, приложение и т.н.?
Поставете проблемите пред Европа, предполагам - дали трябва да се уредят заплащане, отговорности, резултати, проверки....(работи ли плана/модела) и престанете да лъжете хората и вас включително. Разбира се хора, които са част от тази култура - не в репресивната й част. И разбира се литературата, ерудицията, която естествено се развива, и която разбира се остава по-ограничено споделена, мв тези катаклизми, които са претърпени.... културата на хуманността(която не е самоцелна!), словото... а не радикализацията... Тука има проблеми по и от образованието, как са организирани, разпарчетосани и така н. нещата, общественото слово и медии, като модели Има един образователен лапс - и това е дискриминация за България. както навън, така и вътре...Да труд е. Всичко е труд. Защото фундамента винаги е духовния....Ако се гради нещо - без да търсиш и създаваш храма, без то уповава и да изгражда всички. Защо тези неща досега не са проучени, опит опреди. Трябва да се спре грабеж и т.н. Когато нещата се правят не да се оправят, а де се рушат и това се прикрива с лъжа и пропаганда-мода, иронизиране, осмешляване....девалоризация. Хубавите неща са сложни, интелигентни. Дори и когато изглеждат прости - те са (се явяват) в една сложна система....., за да развиват. Не за да рушат!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки