След бургаския лидер на протеста, знамена сви и водачът на бунта в Перник


След бургаския лидер на протеста, знамена сви и водачът на бунта в Перник
16 Ноември 2018, Петък


На мнение сме, че и тук, в Перник, започват да присъстват хора с други цели. Обичам родината си, но докато има хора, продаващи се за 20-30 или 50лв., не я чака нищо добро, казва Божидар Атанасов

Автор: Янко Крумов

Перничанинът Божидар Атанасов, който стана популярен като организатор на протестите в Перник, обяви публично, че се отказва, съобщава zapernik.com и цитира изказването:

"Аз и Tomi Emilov се разграничаваме от протеста днес, въпреки че той присъства. На мнение сме, че и тук в Перник започват да присъстват хора с други цели. Аз няма да присъствам на последващите протести, включително и този, за който агитирах. Няма и да организирам протести. Обичам родината си, но докато има хора продаващи се за 20-30 или 50лв., не я чака нищо добро. БЛАГОДАРЯ на ВСИЧКИ, които повярваха в мен и каузата ни. Ще съм до вас на вън в студа, да отстояваме исканията си, само когато съм сигурен в искреността на всеки един! БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА!!!“


Снимка: бТВ

Перничани подкрепят решението му така: „Точно така ! Забелязах друга тенденция и точно заради това и аз не присъствам на днешния протест . А тенденцията е роднини и приятели на една друга партия, дето не е на власт, да се опитват да яхнат протеста. А целта е ясна да са други хора в управлението и те да извличат дивиденти , защото вече са „техните “ хора“. Това пише Радослав Велинов.

„90% от нас са наясно, че политическите партии ще се опитат да яхнат вълната и точно за това няма да им се получи!!!“, пише Десислава Тодорова.

Тази сутрин, макар и не точно с такива подбуди, от протестите се отказа и бургаският "революционер" Мартин Пенчев.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки