Желязна кула се извиси над плажа в Отманли, стопанисван от близка до Ахмед Доган фирма


Желязна кула се извиси над плажа в Отманли, стопанисван от близка до Ахмед Доган фирма
Снимка: Флагман
12 Ноември 2018, Понеделник


„Хермес Солар” ЕООД взе плажната ивица на концесия за 15 години

Автор: Десант

Желязна кула, висока около 20 метра, е издигната на един от най-красивите български плажове – този в Отманли, който от тази година се стопанисва от „Хермес Солар” ЕООД, свързвана с почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, пише Флагман.бг.

Съоръжението е сглобено съвсем наскоро. Захванато е за скалите и към този момент почти никой не знае какво ще е предназначението му – дали ще е ресторант, ВИП тераса за почивка на богоизбрани или малко резиденция – може да се гадае. Със сигурност площта на трите нива не е никак малка, установи репортер на бургаската медия.

В района на бившия плаж, известен на бургазлии като „Виста маре” има и други нови придобивки  – например паркинг с тикет система, който е обособен на бившите зелени площи вдясно от пътя.

Строителните дейности започнаха веднага, след като „Хермес Солар” ЕООД взе плажа на концесия за 15 години, отбелязва Флагман и припомня, че въпросната фирма е собственик и на намиращия се в съседство палат, известен като „Сарая на Доган”. Макар и почетният лидер официално да няма нищо общо с тази фирма, то публична тайна е, че той стои зад компанията чрез подставено лице.


В категории: Новини , Разследвания

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
НАРОДЕ!!!!
12.11.2018 14:25:20
0
0
КОЙ и защо го позволява това на дръндарския циганин да си вихри кончето по БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ?!! НЯМА ЛИ УПРАВА?НЯМА ЛИ СЪД?! НЯМА ЛИ ЗАТВОР?!И ДО КОГА ТАКА ЩЕ Я КАРАМЕ--ВИЖДАМЕ КАК ЗАЕДНО С ЧЕРВЕНИТЕ ВАМПИР-БСП --ТУРСКАТА ,ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ,ПАК ИСКА ДА ВЪЗСЕДНЕ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА!!!!!!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки