Ето го плакатът, с който Тръмп разгневи продуцентите на „Игра на тронове”


Ето го плакатът, с който Тръмп разгневи продуцентите на „Игра на тронове”
03 Ноември 2018, Събота


От култовия сериал нарекоха американския президент плагиат и го попитаха как се нарича злоупотреба с търговска марка на дотраки 

Автор: Десант

Доналд Тръмп разгневи продуцентите на „Игра на тронове”, съобщава в. „Метро”. Причината – американският президент взаимства култова за епичния телевизионен сериал реплика, за да отбележи предстоящото влизане в сила на санкциите срещу Иран.

В „Туитър” Тръмп публикува плакат, на който е облечен с тъмносин бизнес костюм и червена вратовръзка и върви с извърната на ляво глава. Надписът под снимката гласи – "Санкциите идват" – фраза, взаимствана от "Зимата идва" - заглавието на първия епизод от хитовия сериал.

Сериалът „Игра на тронове”, чийто последен осми сезон ще се излъчи догодина, е най-хитовата продукция на НВО и най-награждаваният сериал в историята на американските телевизионния награди „Еми”.

От телевизионната мрежа веднага отговориха в „Туитър” с въпроса – „Как се нарича злоупотреба с търговска марка на дотраки?” (дотраки – измислен език, използван във фантастичната сага).


В категории: Новини , Международна политика , Свят

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки