Един моряк загина, а друг е ранен при инцидент по време на ремонт на кораба „Българка”


Един моряк загина, а друг е ранен при инцидент по време на ремонт на кораба „Българка”
Снимка: БГНЕС
28 Октомври 2018, Неделя


Окръжната прокуратура във Варна води производство под наблюдението на дежурен прокурор и следовател, съобщи зам.-окръжният прокурор Радослав Лазаров

Автор: Десант

Един моряк е загинал, а друг е ранен при инцидент по време на ремонт на кораба „Българка”. Окръжната прокуратура във Варна води производство под наблюдението на дежурен прокурор и следовател, съобщи зам.-окръжният прокурор Радослав Лазаров, цитиран от агенция „Фокус”. 

Разследването е по чл. 123 от Наказателния кодекс за причиняване на смърт по непредпазливост, незнание или немарливо изпълнение на занятие продължава.

Извършени са неотложните и възможни към момента действия. Корабът „Българка” е собственост на параходство "Български морски флот". Инцидентът е станал тази сутрин.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Пламен
28.10.2018 19:54:15
0
0
Не се учудвам , При домуса ни караха да правим спукани парни серпентини в мазутни танкове , по -време на преход , а кораба само преди няколко месеца беше на ремонт и отказаха ремонта.За сведение в горивен танк се влиза след почистване със сода и добро вентилиране . В случая колегите бяха почти до колена в мазута, а вентилация почти нямаше
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки