Мощна подкрепа за Валери Симеонов в социалните мрежи


Мощна подкрепа за Валери Симеонов в социалните мрежи
22 Октомври 2018, Понеделник


Подозренията, че майките са политически ангажирани и изпълняват чужди поръчки се засилват

Автор: Десант

Докато пред Министерския съвет се организира протест с искане на оставката на Валери Симеонов, в социалните мрежи, с изключение на отявлените тролски компании, хората активно застават зад вицепремиера.

„Никаква оставка, г-н Симеонов! Гордеем се с Вас!“ – заявяват хората във „Фейсбук“.



В същото време, подозренията, че майките са политически ангажирани и изпълняват чужди поръчки се засилват.

Според коментарите, те са използвани за сетен път за сваляне на правителството. „Горките им деца ,маши и тарани на БКП/БСП. Грантовете са доста добра мотивация за мераците на зеленочервените протестъри, споделени, разбира се, с наемниците“, възмущават се потребители в интернет.

„Мислите ли, е ако БСП и ДПС дойдат на власт ще ви решат проблемите? И ако мислите така, защо не ви ги решиха при правителството на Орешарски? Между другото – защо не протестирахте тогава – нима бяхте в по-добро положение?“ – резонно питат те.

„Имате ли представа при една оставка на правителството с колко време отлагате решението на проблемите с любимите ви деца с увреждания? И в този смисъл – вие собствените си проблеми и тези на изстрадалите си деца ли искате да решите или тези на БСП?“ – казват потребителите в социалните мрежи, които се опитват да разсъждават трезво, а не се подават на агресивни и нездрави манипулации.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Да, да
22.10.2018 17:42:32
0
0
Създаване на една антитерористична прокуратура... към другите специализирани... и ще има мощна подкрепа. те не ги знаят тези неща, нали... Гражданите ще започнат да разбират и от тероризъм...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки