Производители и фермери излизат на контрапротест в подкрепа на Валери Симеонов


Производители и фермери излизат на контрапротест в подкрепа на Валери Симеонов
Националното сдружение на търговците и превозвачите на горива застават зад вицепремиера Валери Симеонов
22 Октомври 2018, Понеделник


Срещу искането на майките от Системата ни убива за оставка на вицепремиера застават и четирите работодателски организации в България

Автор: Десант

Националното сдружение на търговците и превозвачите на горива, с председател Иван Кашилски, Национално гражданско сдружение "Българска домашна ракия", с председател Андон Андонов и Националното обединение на младите фермери в България организират протест срещу искането на майките на деца с увреждания за оставка на вицепремиера Валери Симеонов.

Организациите ще изразят своята подкрепа на работата и позицията на Валери Симеонов на 24 октомври, сряда, от 10,00 часа, пред сградата на министерски съвет в София.

Междувременно бизнесът, в лицето на четирите национално представителни организации, също застана против оставката на Валери Симеонов и заяви готовност за контрапротест срещу насрочения за днес протест на майките от Системата ни убива.

След среща с бизнеса, поискана от работодателските организации във връзка с икономическата обстановка у нас, вицепремиерът Валери Симеонов получи неочаквана, според него, подкрепа от работодателите. Те не са съгласни с това улицата да диктува какво се случва във властта и дори са готови да организират свои работници в подкрепа на Симеонов.

От Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) припомниха, че са готови да изкарат на улицата хиляди работници.

Няма да преглътнем тази оставка, заяви Евгени Иванов от ръководството на КРИБ, а Кирил Домусчиев допълни, че работодателите искат стабилност и призовават за разум.

От своя страна вицепремиерът Валери Симеонов обяви, че оставката е въпрос на самостоятелно решение по лични или по политически причини.

Тъй като той не вижда лична причина и застава за думите си, с които е казал истината, то оставката му зависи от политическия съвет на управляващата коалиция и конкретно от трима души - премиера Бойко Борисов, вицепремиера Красимир Каракачанов и лидера на „Атака” Волен Сидеров. „Когато те я поискат, аз ще я подам”, заяви Симеонов.


В категории: Политика

5
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
5
ISTINSKI PATRIOT
24.10.2018 14:11:52
0
0
,,STOJNKE,,KAZI GO TOVA NA DRUGARITE OT B.S.P.,D.P.S.I SIE!NARODA RABOTI I ZASHTITAVA XLJBA NA DETZA
TA SI/SAS ILI BEZ UVREZDANIJ/A NE STOI NA ,,ZALTITE PAVETA,, ZA ,,IDEITE ,VIZIITE I PORTZIITE,,NA NJKOI,
KOITO S ,,MADROTO,,SI UPRAVLENIJ,NI DOKARAXA DO TUK!
4
Стоянка Манолова
23.10.2018 14:41:51
4
0
Работодателите да прочетат Конституцията на Република България! Забранено е използването на подчинените работници и служители за политически цели! И представят ли си какво ще се получи, ако народът бойкотира производството им?
3
ISTINSKI PATRIOT
23.10.2018 12:09:51
0
1
,,XRUSH4OV,,NAI-DOBROTO,KOETO SE SLU4I ZA 30 GODINI NA BALGARSKIJ NAROD E VLIZANETO NA ISTINSKITE PATRIOTI V UPRAVLENIETO! I SA TAM SAMO OT GODINA I POLOVINA,A REZULTATI SA VIDIMI!AMA
TI,JOLO DENEV I DRUGI DETO OBIKOLIXA TZELIJ POLITI4ESKI SPEKTAR I SLED TJX-NISHTO SI PROTESTIRAITE
!ZA TAKIVA,,PATRIOTI,,KATO VAS,VELIKIJT POET BOTEV NAPISA STIXOTVORENIE,TA ZA TOVA NE PRIZOVAVAI
,,NARODA,,A PARITE NA TOZI I ONZI,EDIN DEN-VSE SHTE SVARSHAT!
2
Никита Хрушчов
23.10.2018 08:22:06
14
5
Е сега вече се вижда от ясно по ясно кой от кого е зависим, кой кого протектира и КОЙ НАС (народа) ОБИРА (и УБИВА)
На бой НАРОДЕ !!!
За нас !!!
За децата ни !!!
За родителите ни !!!
За корените ни !!!
За ПРАВДАТА !!!
ЗА БЪЛГАРИЯ !!!
ОГЪНЕМ ЛИ СЕ ДНЕС , УТРЕ ЩЕ НИ СЧУПЯТ !!!
НАПРЕД И БОГ С НАМ !!!
1
лъвицата
23.10.2018 07:20:21
7
0
Как да наречем всички тези действия и подстрекателите за тях? Противонародна дейност, настройваща народа един срещу друг.До какво може да доведе всичко това? Задайте си този въпрос. И ако поне малко мислите за този народ и за мира в страната, постъпете по съвест. Всичките ни политици са гнили ябълки и ако дървото бъде разклатено ще изпадат на земята, не само Симеонов.Защо Борисов не се прибира ? Чака да отмине бурята, други да решат въпроса, а той ни лук ял, ни на лук мирише.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки