Четирима души са задържани при акцията на ГДБОП в Слънчев бряг


Четирима души са задържани при акцията на ГДБОП в Слънчев бряг
22 Октомври 2018, Понеделник


Те са привлечени като обвиняеми за разкритата печатница за фалшиви банкноти в хотел „Кантилена“ в курортния комплекс


Четирима души са задържани при акцията на ГДБОП и Спецпрокуратурата в Слънчев бряг. Те са привлечени като обвиняеми за разкритата печатница за фалшиви банкноти в хотел „Кантилена“ в курортния комплекс, съобщава сайтът Флагман.бг

Сред задържаните има и украинец. Чужденецът отговарял за 500-евровите банкноти.

Хотелът е собственост на Александър Крихтин, който представлява фирма „Кантилена 2“ ЕООД и очевидно е едноличен собственик. Наш репортер е на мястото, но установи, че сградата в Слънчев бряг е зазимена. Машините били разположени в гаража на хотела, който това лято очевидно е работел, тъй като все още не е източена водата от басейна, има неприбрани покривки и чадъри.

Целият район около хотел "Кантилена" е напълно пуст и обезлюден. Самата сграда се намира в храсталаци покрай главния път за Варна, където обикновено лятно време се разполагат циганските катуни.

Служителка на хотела, която предпочете да остане анонимна, заяви, че туристическият обект е имал гости до 30 септември, след което са го зазимили. На въпрос къде е господин Крихтин и дали е сред арестуваните, тя отговори така: „Сигурно вече знаете какво се случи с него, не ме карайте да коментирам аз“, каза жената, която настояваше, че не е подозирала за алтернативната дейност в подземията на пететажния хотел, пише още Флагман.бг.


В категории: Новини , Разследвания

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Krasimira Krasteva
01.11.2018 17:56:55
0
0
Здравейте,


Смилена Татарска от Пиреос повече от 5 години ме следи по цялата земя и тероризира денонощно. Спеше, с който й падне, а от 5 години ме следи да ме унижават, че аз съм „курва“. Държат ме изолирана и тероризират денонощно. С лицето Мирена Йорданова са ми издействали сателитно следене, за да ме убият без да се разбере. МВР им помага. Заплашват ме 24/7 с лудница. С мен се гаврят безобразно и всички си мълчат. Засега успешно ме изкарват луда, а през това време ме гаврят. Целта им е да ме изтормозят и заключат в лудница или село, за да не се разбере как са ме малтретирали 5 години. Прикачила съм професионален профил, за да добиете бегла представа за мен до този момент.

http://www.advokatyordanova.com/

https://bg.linkedin.com/in/smilena-tatarska-4726643b

https://bg.linkedin.com/in/ivan-ivanov-a694375a Един от многото на Смилена, който ме мрази и заради нея ми слагат край на живота.

https://bg.linkedin.com/in/nikolay-d-nikolov Спала е и с него…Иска анален секс и ме тероризира с останалите.



С Уважение,
Красимира Кръстева
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки