Борисов посети Центъра по операциите на полицията в Дубай


Борисов посети Центъра по операциите на полицията в Дубай
22 Октомври 2018, Понеделник


Там постоянно дежурят 80 полицейски служители

Автор: Десант

Министър-председателят Бойко Борисов посети Центъра по операциите на полицията в Дубай. Българският премиер е на официално посещение в Обединените арабски емирства и днес ще се срещне с вицепрезидента и министър-председател на ОАЕ и управник на емирство Дубай шейх Мохамед Бин Рашед Ал-Мактум, съобщават от пресцентъра на Министерски съвет.

В Центъра по операциите на полицията премиерът Борисов се запозна с автомобилите, техниката и ресурсите, с които разполагат в Дубай. От там се координира дейността на 28 хиляди камери в целия град.

Там постоянно дежурят 80 полицейски служители.

Ръководителят на полицията генерал-майор Абдула Халифа Ал-Мери презентира възможностите и придобивките на органите по сигурността в Дубай.



Министър-председателят Борисов пък акцентира върху мерките, които страната ни е взела по сигурността на границите - с техника и жива охрана. Той посочи, че само преди дни бяха осигурени 341 нови полицейски джипове за нуждите на българската гранична полиция и допълни, че страната ни планира цялостна модернизация на Института по криминалистика.


В категории: Новини , Международна политика , Свят

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки