Валери Симеонов: Страната ни се превръща в "царство на словоблудството"


Валери Симеонов: Страната ни се превръща в "царство на словоблудството"
Снимка: Новини.бг
11 Октомври 2018, Четвъртък


Вицепремиерът и лидер на НФСБ поздрави Борисов за смелостта първи през последните 30 години да събере дипломатите, акредитирани в нашата страна и да заяви, че трябва да внимават с информации и коментари за България, която не познават добре

Автор: Янко Крумов

Българската полиция е по-бърза от немската. Това заяви пред журналисти в Казанлък вицепремиерът по икономическата и демографска политика и лидер на НФСБ Валери Симеонов. Повод за коментара му беше залавянето на 21-годишния Северин Красимиров, който е заподозрян за убийството на телевизионния директор и водещ на магазинно предаване Виктория Маринова, съобщава сайтът Новини.бг.

Заместник министър-председателят описа как българските полицаи дистанционно от София са ръководили колегите си от Германия при ареста.

Един час беше необходим за немските полицаи, събрани от три области, за да влязат в 4-етажния блок, заселен с емигранти, описа ситуацията вицепремиерът.

Валери Симеонов поздрави премиера Бойко Борисов за смелостта първи през последните 30 години да събере дипломатите, акредитирани в нашата страна и да заяви, че трябва да внимават с информации и коментари за България, която не познават добре.

По думите му в нашата страна журналистите не са зависими от правителството, а от собствениците на медии. Според него страната ни се превръща в "царство на словоблудството".

Връщането на смъртното наказание е поле за изява на популизма, коментира още вицепремиерът.

Валери Симеонов участва в Национална среща на тема "Обществен ред и сигурност" в Казанлък.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки