Кой трие коментарите във Фейсбук за влаченото от пикап и умъртвено куче във Варна


Кой трие коментарите във Фейсбук за влаченото от пикап и умъртвено куче във Варна
11 Октомври 2018, Четвъртък


По случая е образувано досъдебно производство, което се води под надзора на Варненската районна прокуратура

Автор: Десант

Един по един изчезват всички постове във Фейсбук за девненеца Николай Христов – собственик на пикапа, влачил и умъртвил куче във Варна.

Припомняме, че в социалната мрежа се надигна вълна от възмущение срещу отвратителното деяние. В мрежата бяха разпростарени кадри, на които се вижда как тялото на мъртвото куче, завързано за автомобила, стърже асфалта.

Бе обявена и награда от 1 500 лева за този, който посочи самоличността на шофьора. Часове след инцидента стана ясно, че колата е собственост на Николай Христов.

Бизнесменът по прякор Ориза е добре известен в индустриалното градче Девня, особено сред клиентите на бившата дискотека в кв. "Повеляново", където по техни твърдения обичал да се прави на бабаит след четвъртата бира.

Иначе Николай бил добро момче, израснал е в бедно семейство, разказват съгражданите му, но недоумяват по какъв начин се е сдобил с капитал, за да започне да върти бизнес във Варна.

Както вече става известно, в морския град Кольо държи три заведения от селски тип, които е кръстил на самия себе си - "Кольовите извори", "Мамин Кольо" и "Кольовите манджи".

Хората в Девня всъщност се притесняват да говорят за него публично, въпреки че под сурдинка си казват всичко, включително и че Николай е зет на кипренския кмет Димитър Димитров, бивш полицейски служител в РУ Девня.

За сметка на това хора цялата страна не спират да изразяват възмущението си от жестокостта на шофьора на пикапа. Нападките са адресирани директно към Николай. Мистериозно, в няколко варненски групи във Фейсбук, всички коментари по темата започнаха да изчезват.

Като цяло девненци не вярват, че съгражданинът им би могъл да е извършителят на бруталното убийство на кучето. Самият Николай също отрича да е бил зад волана на пикапа по време на садистичната гавра с четириногото.

По случая е образувано досъдебно производство, което се води под надзора на Варненската районна прокуратура.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки