Адвокат Мария Кьосева: Джендър идеологията цели деформацията на човешката личност


Адвокат Мария Кьосева: Джендър идеологията цели деформацията на човешката личност
Снимка: Българска патриаршия
07 Октомври 2018, Неделя


В доклад, изнесен на проведената в София годишна среща на представителите на православните църкви към Европейския съюз тя окачестви Истанбулската конвенция като опит за дехристиянизация на Европа

Автор: Десант

Джендър идеологията има за своя основа деформацията на човешката личност и подмяната на човешката природа. Това заяви преподавателят в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" - адвокат доц. Мария Кьосева по време на проведената преди дни редовна годишна среща на представителите на православните църкви към Европейския съюз, чийто домакин тази година бе българската столица София.

В своя доклад, изнесен на форума, доц. Кьосева обърна внимание на проблема с Истанбулската конвенция, която широко бе дискутирана в страна, в началото на година. Тя припомни становището на Светия синод на БПЦ, като добави, че именно то е спомогнало за неприемането у нас на въпросната конвенция.

"Българската православна църква, водена от своята спасителна мисия, подпомогна българската държава за разрешаването на възникналия обществен, ценностен и юридически казус. По този начин беше изразена на общо европейско равнище ясна позиция, чрез която беше защитена християнската ценностна основа на Обединена Европа и нейните исторически корени срещу опита на подмяна на тези ценности с джендър идеологията. Така поредният опит за дехристиянизация на Европа намери заслужено отпор от една от страните членки на Европейския съюз - Република България" - изтъкна адвокатката, чийто доклад бе изнесен първи на конференцията.

Темата на тазгодишната асамблея на представителите на православните църкви в ЕС бе "Фактори за подобряване на единството в европейското общество“. В нея взеха участие представители на Вселенската патриаршия, Румънската църква, Кипърската архиепископия и Българската патриаршия към Европейския съюз.


В категории: Новини , Коментари

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Обикновен българин
08.10.2018 10:00:22
0
0
В Библията пише Господ е създал Адам и жена му Ева-мъж и жена и гие свързал в брак-да имат деца.Адам и Ева са били-влюбени един в друг,като мъж и жена.Спасителя Ни Христос нее създавал трети пол.Трети пол е бил резултата на греха-след,като Адам и Ева-изяли запретения плод и лъгали Господа с обвинения-мъжа-жената ми даде плода-жената-змията ме подмами-а,не изповед-Адам -от любов,към Ева-дето съгреши ядох плода-а,Ева-от суета ядох плода...С тези лъжи Адам и жена му пуснали греха и смъртта в човечеството.-В Содом и Гомор е имало-трети пол-знаеме,какво сее случило със Содом и Гомор.България е християнска-държава и е за семейството-мъж и жена му плюс децата им.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки