Фермери се срещнаха с депутатите на НФСБ


04 Октомври 2018, Четвъртък


Хората от бранша поставиха въпроса за това европейските средства и субсидирането да достигат повече до средните и дребни производители, а не единствено до големите стопанства

Автор: Десант

Представители на Националното обединение на младите фермери в България се срещнаха се депутатите на Националния фронт за спасение на България. На разговорите в народното събрание присъстваха народните представители Валентин Касабов, Йордан Апостолов, Христиан Митев, Петър Петров, Росен Живков и Георги Колев, както и координаторът на НФСБ за София и София-област Венера Тодорова.

Фермерите поставиха въпроса за това европейските средства и субсидирането да достигат повече до средните и дребни производители, а не единствено до големите стопанства. Те се ангажираха да представят пред депутатите от НФСБ приоритетите и проблемите си, така ече те да доведат до необходимите законодателни промени.

По време на срещата стана ясно, че по време на Зелената седмица в Берлин през месец февуруари българнският розов домат е предизвикал изключителен интерес сред изложители и гости. Оттогава е стартирала процедура по официалното регистриране на наименованието "български розов домат".


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки