Касапинът Петър от Каспичан се ожали: Домът ми е запечатан и няма къде да отида


Касапинът Петър от Каспичан се ожали: Домът ми е запечатан и няма къде да отида
Снимка: Дарик
28 Септември 2018, Петък


Състав на Окръжен съд - Шумен отказа да пусне от ареста четворният убиец

Автор: Янко Крумов

В съдебната зала обвиняемият за убийствата на 81-годишния Георги В., 70-годишната му съпруга Гуля В., 48-годишната им дъщеря им Славка и 46-годишния им син Веселин в Каспичан заяви: "Ако ме пуснат сега, в Каспичан ще ме убият. Домът ми е запечатан и няма къде да отида, нямам и пари за парична гаранция“.

Днес, 28 септември 2018 г., състав на Шуменския окръжен съд със свое определение взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на 63-годишния обвиняем Петър П, съобщава Канал 3.

С това искането на Окръжната прокуратура в Шумен бе уважено, като съдът сподели аргументите на обвинението, че е налице обосновано предположение за авторството на четворното убийство, както и че има реална опасност Петър П. да се укрие и да извърши друго престъпление, тъй като за умишленото убийство на повече от едно лице, извършено по особено мъчителен за четирите жертви начин и с особена жестокост, се наказва с лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Определението на Шуменския окръжен съд, с което 63-годишният роднина на убитите бе задържан под стража, подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки