Ден на траур в Каспичан заради четворното убийство


Ден на траур в Каспичан заради четворното убийство
27 Септември 2018, Четвъртък


Основният мотив за жестокото престъпление (по всяка вероятност деянието е извършено с брадва и нож), което разтърси града вчера, е спор за имот между роднини

Автор: Янко Крумов

Прокуратурата ще повдигне обвинение задържания за четворното убийство в Каспичан 64-годишен Петър Петров. Предстои да му бъде поискан и постоянен арест, както и изготвяне на психиатрична експертиза.

Основният мотив за жестокото престъпление (по всяка вероятност деянието е извършено с брадва и нож), което разтърси града вчера, е спор за имот между роднини, каза пред бТВ тази сутрин директорът на областната полиция в Шумен старши комисар Ялчън Расин.

Извършителят е направил пълни самопризнания и е съдействал на служителите на реда. „Показа къде е оставил дрехите, къде е оръжието, с което е извършил това деяние”, добави Расин.

Кметът на Каспичан Милена Недева заяви, че целият град е потресен от случилото се.

„Семейството беше добре познато – дъщерята е медицински работник, майката беше председател на един от пенсионерските клубове в града, активен самодеец, участва винаги в събития от културния календар на общината. Затова е много трудно да се приеме подобно нещо”, разказа Недева.

Общината ще поеме погребенията на четирите жертви. В Каспичан ще бъде обявен и ден на траур.


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки