БСП поиска Бойко Борисов да бъде разследван заради... тениските му


БСП поиска Бойко Борисов да бъде разследван заради... тениските му
26 Септември 2018, Сряда


Хората на Корнелия Нинова в парламента настояват Антикорупционната комисия веднага да започне проверка какви екипи си избира министър-председателят, докато играе футбол

Автор: Янко Крумов

Оживление настъпи в кулоарите на парламента, след като стана ясно, че срещу депутати от всички партии има сигнали в Комисията за борба с корупцията.

Оказа се, че БСП са сезирали комисията за това, че премиерът Бойко Борисов играе футбол с тениска, на която има рекламни надписи и лого, съобщава бТВ.

„Разбрах, че са правили проверка даже на Делян Пеевски и са установили, че всичко е наред. Така че очевидно комисията работи по някакъв начин”, каза Антон Кутев от БСП.

„В края на краищата допустимо ли е премиерът да играе футболен мач с тениска – не е допустимо, когато това е реклама”, допълни той.

Тома Биков от ГЕРБ пък коментира, че от БСП са хора с особено чувство за хумор и „вероятно си нямат работа пак”.

„Много се радвам, че ще има проверки. Аз не се съмнявам, че в парламента има мои корумпирани колеги. Само им вижте костюмите и обувките. Един костюм, който струва 7-8 хиляди лева, как се купува с една депутатска заплата?”, посочи пък Славчо Атанасов от „Обединени патриоти”.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки