Христиан Митев: Живеем в независима държава, независими трябва да бъдем и в мислите и действията си


Христиан Митев: Живеем в независима държава, независими трябва да бъдем и в мислите и действията си
22 Септември 2018, Събота


На светлата дата 22 септември, родолюбците от НФСБ и СЕК положиха венци и цветя пред паметника на 24-ти Черноморски полк

Автор: Янко Георгиев

Патриотите от „Национален фронт за спасение на България” и партия „Средна европейска класа” преклониха глави пред паметта на всички загинали в името на свободата ни по повод 110 години от обявяването на Независимостта на България.

На светлата дата 22 септември, родолюбците положиха венци и цветя пред паметника на 24-ти Черноморски полк в Бургас. Сред тях бяха народните представители от НФСБ Валентин Касабов и Христиан Митев, областният координатор на НФСБ Иван Кузманов, общинският съветник Милен Ненчев и др.

"Преди 110 години всъщност отхвърляме османското васалство и казваме на всички останали велики сили, че ние сме силни, свободни и независими и това е един прекрасен и велик акт", каза заместник-председателят на НФСБ Валентин Касабов.

"Това е чудесна годишнина, защото България на този ден преди 110 години обявява и формално, и юридически своята независимост от османската империя и на практика с този акт - прочитането на манифеста от цар Фердинанд в престолният Търновград, ознаменува усилията, започнали още с борбите за националното освобождение и всички въстания по време на турското робство, априлското въстание, руско-турското освободителна война”, добави Христиан Митев.

„Посланието ми е да не забравяме, че живеем в независима държава и да се стараем да бъдем независими в мислите и действията си”, добави депутатът.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки