Борисов посъветва Радев да си направи партия или да оглави БСП


Борисов посъветва Радев да си направи партия или да оглави БСП
20 Септември 2018, Четвъртък


Така премиерът отговори на критиките на държавния глава Румен Радев за позицията на кабинета в защита на Унгария и избора на Младен Маринов за вътрешен министър

Автор: Десант

„Аз не искам да воювам с никого, има толкова по сложни външни врагове… Президентът Радев най-сетне да си направи партията или да оглави БСП, да излезе на избори, да си подреди министри и да управлява”.

Това обяви от Залцбург премиерът Бойко Борисов по повод критиките на държавния глава Румен Радев за позицията на кабинета в защита на Унгария и избора на Младен Маринов за вътрешен министър.

"Нямаме двояка позиция. В България това, което сме казали, сме го доказали. Няма такава точка, нито в кулоари, никъде – да се обсъжда Унгария. Взетото на оперативно заседание на Министерски съвет решение за Унгария няма правна стойност от гледна точка на правилника. Има морална стойност, че ние като кабинет сме го взели и стоим твърдо зад него”, каза премиерът по повод позицията в подкрепа на Унгария.

Борисов обвини Радев, че всеки ден повтаря по нещо казано вече от лидера на БСП Корнелия Нинова. 

А във връзка с коментара на президента за новия министър Младен Маринов министър-председателят попита: „Един държавен глава не би ли трябвало да е баща на всички партии, не би ли трябвало да е еднакво отдалечен от всички партии, не би ли трябвало да е обединителят на нацията. Има право на своето мнение. Аз ако почна за неговите съветници какви служители са? Това помага ли на институциите? Това добре ли ще бъде за институциите?”.

Премиерът отрече и слуховете, че шефът на кабинета му Румяна Бъчварова и новият транспортен министър Росен Желязков живеят заедно и уточни, че всеки от тях си има семейство, а Бъчварова наскоро е станала баба и гледа внуче.
Източник: бТВ


В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Приятел на България
20.09.2018 19:41:13
0
0
Каква е връзката между масоните/иллуминатите и БЮРМ?
Значи, БЮРМ има подкрепа на масоните против БЮРМ обаче БЮРМ има и задължения, например да приложат, имплементират ("аплицираат") агендата на масоните, част от която е и "декриминализирање на канабисот"

Протест пред Основен суд Скопје за декриминализација и легализација на канабисот

https://sitel.com.mk/protest-pred-osnoven-sud-skopje-za-dekriminalizacija-i-legalizacija-na-kanabisot

Се основаше Здружение за декриминализација на канабисот

https://www.akademik.mk/se-osnovashe-zdruzhenie-za-dekriminalizatsija-na-kanabisot/

The Goals of the Illuminati

https://www.facts-are-facts.com/article/the-goals-of-the-illuminati

"6. To encourage or even to legalize drug usage and to make “art” out of pornography, which will first be generally accepted and finally be seen as totally normal.

10. To weaken the people’s morale and to further demoralize the working class through large-scale unemployment and, therefore, to push them into drug or alcohol addiction. The youth should be encouraged to rebel against the status quo, which also leads to the weakening/dissolution of the family, through drugs and aggressive music."
1
Приятел на България
20.09.2018 16:03:56
0
0
Руският агент и "историк" отново напада Гърция. След като е обявил че Гърция нямала права към Македония, сега напада Цариградската Патриаршия за това че е признала Украинската Църква за независима от Руската Патриаршия. За него по-добре е украинците да се обърнат към униатската църква (гърко-католическата), която е под ръководството на папата или да станат баптисти, пентикостали и членове на други ново-протестантски църкички отколкото да си добият независима православна църква.
В западна Украйна от около 1700 г. има гръко-католици но те са малобройни.
Украински език по речник е по-близък до послкият отколкото до руския. Млад украинец селянин от Лвовско (например) или от украинската диаспора не може да се разбере с руснак на руски, защото не говори, не знае руски. Онези от Лвовско дори говорят диалект който по прилича на полски от стандартния украински а стандартният украински по прилича на полски отколкото на руски (както вече споменах), поне по речниковия състав.
Най-старата "руска" държава беше всъщност украинска, Киевски Рус (Киевска Рус?). Да кажеш че Киевски Рус бил руска държава е все едно да кажеш че Римската Империя била румънска (румънската дума "ромън" = румънец произхожда от латинската "Романус" = римлянин)
Да не говоря че и прилича на грък, този "историк" Костадин Костадинов. Черен е като грък.
http://kostadin.eu/2018/01/21/%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b4%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d0%b4%d0%be/
http://kostadin.eu/2018/09/12/%d1%84%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%be%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d1%81%d0%b5%d0%b3%d0%bd%d0%b0%d1%85%d0%b0-%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d1%83%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b9%d0%bd%d0%b0/
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки