Цветанов към БСП и ДПС: Вие сте слаба опозиция, не предлагате алтернатива


Цветанов към БСП и ДПС: Вие сте слаба опозиция, не предлагате алтернатива
Снимка: Евроком
20 Септември 2018, Четвъртък


Председателят на парламентарната група на ГЕРБ отговори на критиките, според които кабинетът няма визия за управлението на страната

Автор: Десант

„Вие сте слаба опозиция, не предлагате алтернатива, а нещо виртуално. Затова ние продължаваме. Няма нито едно отстъпление от ангажиментите ни към избирателите”. Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в пленарната зала по време на дебатите за трите министерски оставки.

Цветанов отговори на критиките, според които кабинетът няма визия за управлението на страната.

„Правителството увеличава своя ангажимент по увеличаването на доходите. Знаем, че в проектобюджета за 2019 г. има 10-процентно увеличение на заплатите в бюджетната сфера. От юли месец ще имаме увеличение на пенсиите с близо 6%. Имаме икономически растеж, който е 4%. Има и повече приходи“, подчерта Цветанов.

Той попита депутатите от опозицията дали могат да декларират подобни положителни резултати от периоди, в които са участвали в управлението на страната.

Цветанов подложи на критика проекта на БСП „Визия за България“, както и срещите на народните представители от партията в страната, на които тя се обсъжда.

„Ние не правим десант. Винаги сме били с хората и винаги сме били в диалог с тях. Това още от самото начало е обречено на неуспех. Вие дадохте възможност на вашите избиратели в районите да видят, че депутатите ви не струват нищо. Вие изпращате депутати, които те за първи път виждат, а някои от тези депутати за първи път посещават някои населени места. Може би сте си направили карта, с която искате да опознаете определени туристически дестинации“, коментира Цветанов.
Източник: NOVA


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки