Серийният изнасилвач в Слънчев бряг има съучастник, полицията го издирва


Серийният изнасилвач в Слънчев бряг има съучастник, полицията го издирва
07 Септември 2018, Петък


Престъпленията са извършени с изключителен цинизъм, граничещ с нечовешкото, заяви  административния ръководител на Окръжна прокуратура Бургас Георги Чинев

Автор: Янко Крумов

43-годишният Николай Паскалев е арестуван при съвместна акция на прокуратурата и ОДМВР-Бургас. Срещу лежалия вече в затвора столичанин са повдигнати обвинения за брутални престъпления - отвличания, изнасилвания и грабежи на три млади жени в района на Слънчев бряг. 

Това стана ясно на извънреден брифинг с участието на административния ръководител Любомир Петров, зам.-апелативния прокурор и говорител при Апелативна прокуратура Йовита Григорова, административния ръководител на Окръжна прокуратура Бургас Георги Чинев и директор на ОД на МВР старши комисар Калоян Калоянов.

Жертвите на Николай са жени на 22, 24 и 25 години, занимаващи се с проституция. Зверствата са извършени край Ханска шатра, където те продавали плътта си, съобщава сайтът Флагман. Две от тях са отведени в гориста местност, където били изнасилени. Третата пък е връзвана със свински опашки и изнасилена в гората край село Приселци. На следващия ден е отведена с маска на главата в село Старо Оряхово.

"Престъпленията са извършени с изключителен цинизъм, граничещ с нечовешкото. След деянията са снимани личните карти на жертвите. Те са били заплашвани, че ако проговорят, ще претърпят, меко казано, неблагоприятни последици върху себе си", заяви прокурор Чинев.

След зверствата една жертвите дори е карана да изчисти цялата къща, където се гаврили с нея. В момента се издирва съучастникът на Николай Паскалев.

"Разплитането започна от предния случай. Направихме много добра организация и извършителят беше задържан на място. Отвратително деяние. Предупреждавал ги е да не сигнализират в полицията", отбеляза старши комисар Калоянов


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки