Победа за Ангелов и Сивов в рали „Стари столици“ 2018


Победа за Ангелов и Сивов в рали „Стари столици“ 2018
Снимка: Мегапорт рейсинг
02 Септември 2018, Неделя


От началото на сезона екипажът на „Мегапорт рейсинг“ има пълен актив победи във всички кръгове, а в Шумен взе и всички 9 етапа

Автор: Десант

Екипажът на „Мегапорт рейсинг“ Мирослав Ангелов и Недялко Сивов спечелиха рали „Стари столици“, трети кръг от националния рали шампионат. Така от началото на сезона двамата имат пълен актив победи във всички кръгове, а в Шумен взеха и всички 9 етапа.

Неделният ден на „Стари столици“ предложи на участниците пет скоростни етапа с обща дължина от 47,8 състезателни километра, а общата дължина със съботните отсечки е 81 км.

Крайното време на шампионите със Skoda Fabia R5 е 46,46 мин, а втори на 2 мин останаха Георги Василев и Стефан Добрев с Mitsubishi Lancer Evo 9. Трети на почетната стълбица се качиха Тихомир Стратиев и Добрин Борисов с Peugeot 208 R2.

„Доволни сме от състезанието. На предпоследния етап на преминаването през Стъклото реших да направя донът за публиката, мисля че се получи добре. На Шуменска крепост обаче дадохме газ, защото е пауърстейдж, който дава допълнителни точки и не искахме да ги рискуваме“, коментира Мирослав Ангелов.

Следващият кръг от шампионата е рали „Сърбия“, което ще стартира на 22 и 23 септември.


В категории: Новини , Спортен дух

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки