Дали Кабинетът остава в този формат ще стане ясно в неделя


Дали Кабинетът остава в този формат ще стане ясно в неделя
Снимка: Десант
01 Септември 2018, Събота


Ръководството на НФСБ слез заседанието си в Слънчев бряг ще излезе с решения, които черно на бяло ще представи за гласуване пред Националния политически съвет

Автор: Десант

Най-рано в неделя следобед ще стане ясно дали Кабинетът остава в този състав или НФСБ ще излезе в опозиция.

Напрежението в залата, в която тече започналото в 18:30 ч. разширено заседание на Националния изпълнителен комитет на НФСБ, расте. След кратка почивка в 22:00 ч. членовете от централното ръководство на партията, депутатите и регионалните координатори, по настояване на лидера Валери Симеонов, продължиха дебатите.

Споровете вътре продължават, някои от изказванията са на двата полюса – от оставане в този формат на правителството, за да не се дава преднина на БСП, ДПС и соросоидните организации, подклаждащи платени протести из страната, до незабавно напускане и преминаване в опозиция, за да се покаже твърдост, когато трябва да се спазват принципи.  Това е заявил пред "Флагман" по време на почивката един от депутатите на патриотичната формация.

Участниците в заседанието в Слънчев бряг казаха още, че то ще продължи и утре, защото НИК щял да излезе с решения, които черно на бяло да представи за гласуване пред Националния политически съвет.

В залата са разглеждани и проекти за закони, които предстои да минат през септември и октомври през пленарна зала в НС.

Отношението на коалиционните партньори не само от ГЕРБ, но и от АТАКА и ВМРО към предложенията на НФСБ също били от изключителна важност, за да се случат реални промени в държавата.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки