Безплатно лятно кино в Созопол, Царево и Лозенец. Вижте кога


Безплатно лятно кино в Созопол, Царево и Лозенец. Вижте кога
31 Август 2018, Петък


Националното турне за възстановяване на летните кина в България „Пътуващо лятно кино с БНТ1“ продължава с безплатни прожекции край морето

Автор: Десант

Националното турне за възстановяване на летните кина в България „Пътуващо лятно кино с БНТ1“ продължава с безплатни прожекции в Бургаска област. Градовете Бургас и Царево, село Лозенец и къмпинг „Градина“ са следващите спирки от програмата на инициативата.

Началният час на прожекциите е 20,30 ч., а от 18,30 ч. на разположение на малките читатели ще бъде Пътуващата детска библиотека на БНТ – специален модул на инициативата за размяна на детско-юношеска литература.

На 1 септември (събота) на площад „Инж. Атанас Сиреков“ жителите и гостите на град Бургас ще гледат комедията в две части – „Резерват за розови пеликани“ и „Легенда за белия глиган“ на режисьора Ивайло Джамбазов.

На 2 септември (неделя) Лятното кино в Царево ще бъде домакин на представянето на дебютния пълнометражен игрален филм на режисьорката Светла Цоцоркова - „Жажда“.

В два поредни дни в бургаското село Лозенец и на къмпинг „Градина“ ще бъдат показани филмите „Урок“ и „Слава“ на режисьорите Кристина Грозева и Петър Вълчанов. И двата филма са създадени по действителни случаи и са част от замислената от режисьорите трилогия за „малките герои“ на нашето време.

Прожекцията на филма „Урок” в село Лозенец е на 3 септември (понеделник) на Централния площад.

Филмът „Слава“ ще гледат кинолюбителите на 4 септември (вторник) в „Bash Bar“ на къмпинг „Градина“ край Созопол.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки