Фискални бонове за 19 милиона само от Бургас играят за награда от 50 000 лева


Фискални бонове за 19 милиона само от Бургас играят за награда от 50 000 лева
21 Август 2018, Вторник


С касова бележка за 3 лв. бургазлия спечели 2 000 от Лотарията на  НАП

Автор: Янко Крумов

61-годишният Бургазлия Николай Панайотов спечели поредната месечна награда от Лотарията на Националната агенция за приходите с касови бележки. Териториалният директор на НАП Бургас Татяна Кънчева връчи на късметлията чек за 2000 лева.

Докато е бил на почивка във Велинград, бургазлията е решил да регистрира в сайта на играта фискален бон за три лева. Това не е първата касова бележка, която регистрирам, аз съм почитател на тази Лотария, тъй като тя спомага за изсветляването на българската икономика, коментира при получаването на чека г-н Панайотов.

Фискални бонове за близо 19 милиона лева, регистрирани до този момент само от град Бургас, участват в надпреварата за 50 000 лв. – голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на Националната агенция за приходите.

Общият брой на регистрираните досега от морския град касови бележки надхвърля  един милион и триста хиляди. В национален мащаб  в надпреварата участват над 20 милиона касови бележки на обща стойност близо 302 млн.лв.

Лотарията с касови бележки вече се ползва с голяма популярност и в социалната мрежа Фейсбук. 

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт.

Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки