Дрогиран и агресивен мъж стои зад погрома в спешното отделение в Перник


Дрогиран и агресивен мъж стои зад погрома в спешното отделение в Перник
Снимка: Нова ТВ
20 Август 2018, Понеделник


Сестрите, които са били на смяна, са се спасили по чудо, разказват самите те

Автор: Десант

Дрогиран и агресивен мъж стои зад погрома в спешното отделение в Перник. Това се случи по време на нощно дежурство на 19 август. Сестрите, които са били на смяна, са се спасили по чудо, разказват самите те.

Те не успели да събудят охраната на болницата, нито да натиснат паник бутона. В този момент в кабинета на спешното не е имало и други пациенти.

"За първи път в кабинета нахлува толкова агресивен пациент, нещата излязоха извън контрол", заяви пред NOVA Мая Алексова, една от потърпевшите сестри.

Жената разказва, че единствената причина да е жива е, че в този момент е била на пейката пред болницата, а не вътре в кабинета. 

„Точно в 03,00 през нощта видях, че идва доста агресивен пациент, походката показваше, че нещо не е наред. Мина покрай нас. Тръгнахме със санитарката след него и го попитах къде отива. Той не отговори. Отвори вратата на хирургичния кабинет и я тресна пред нас. Леко отворихме вратата и видях, че е повдигнал масата и един стол. Тогава разбрах, че нещата не са наред”, заяви Мая Алексова.

След това мъжът бутнал стелажа с всички лекарства.

На следващия ден 37-годишният нападател е признал, че е бил дрогиран. Той е бил пациент на отделението и в нощта преди нападението.



В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки