Инцидент с АТВ на паркинга край плажа Силистар, пострадало е дете


Инцидент с АТВ на паркинга край плажа Силистар, пострадало е дете
Снимка: Архив Булфото
08 Август 2018, Сряда


Шестгодишно момченце е с опасност за живота, след като подпийналият водач на високопроходимото возило изгубил управление и помлял два автомобила

Автор: Десант

​На 6 август, около 12,29 ч., в района на Природен парк „Странджа“, на паркинга до плаж „Силистар“ поради движение с несъобразена с релефа на пътя скорост и загуба на контрол, водач на АТВ е помел два автомобила.

Следствие на удара шестгодишно момче изпада от една от колите и получава сериозни наранявания. То е откарано в болница с опасност за живота, съобщават от местната прокуратура и полиция.

Причинителят на инцидента е избягал без да уведоми контролните органи. След като е бил открит, тестът за алкохол е отчел 0,46 промила в кръвта му.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Царево. Назначена е авто-техническа експертиза, както и повторни огледи на местопроизшествието. Извършват се и разпити на свидетели. Разследването по досъдебно производство се извършва под надзора и ръководството на Районна прокуратура – Царево.

Междувременно "24 часа" съобщи и за друг подобен инцидент край морето - докато вървели по тротоара край оживена улица в Китен, шест момичета от Лом на възраст между 15 и 18 години са били пометени от пиян и дрогиран 31-годишен софиянец с БМВ. Дрегерът отчел 0,92 промила алкохол в кръвта му, пробите са наркотици били положителни за амфетамини.

За щастие, пешеходките се отървали без сериозни наранявания. Една от тях е получила фрактура на шиен прешлен, две са с травматичен шок, а останалите три са прегледани на място от медицински екип на Центъра за спешна помощ в Царево и освободени.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки