Младоженци се редят на опашки за уникалната дата 18.08.2018 г.


Младоженци се редят на опашки за уникалната дата 18.08.2018 г.
07 Август 2018, Вторник


В този ден ще има бум на венчавки в цялата страна

Автор: Десант

Безспорен хит сред сватбените дати през тази година е 18.08.2018 г. Освен че цифрите са подредени симетрично и носят щастие според звездите, това е и една от малкото атрактивни дати, позволени за сключване на църковен брак.

Друга подобна уникална дата е и 08.08.2018 г., но на нея не може да се сключи църковен брак, защото съвпада с Богородичните пости. Освен това се пада в делничен ден и интересът към нея е по-слаб, отколкото към 18 август, който е в събота. 

В Бургас на първата дата ще сключат брак 12 бургаски двойки, а на втората 15.

В Пазарджик часовете за венчавките за 18 август са запазени още от миналата година и ще бъдат 8, колкото е максималният възможен брой, който може да поеме обредният комплекс в града. Една от двойките дори ще дойде от Англия, за да си кажат влюбените „да” на заветната дата. 

10 са подадените заявления за сключване на брак на 18 август в Русе. За този ден вече са планирани и 10 сватби в Перник. Общинското предприятие по обредите в миньорския град дори е предвидило венчавките да извършват два екипа от негови служители.

За този ден вече има три запазени сватби в Двореца в Балчик. Организаторите в архитектурно-парковия комплекс обясняват, че и повече не могат да приемат, тъй като чисто часово не може да разпределим времето за повече тържества там.

Шест сватби на уникалната дата ще вдигнат и в Добрич.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки