Задържаха четирима мъже от Широко поле - искали музика до късна доба


Задържаха четирима мъже от Широко поле - искали музика до късна доба
Снимка: Уикипедия
06 Август 2018, Понеделник


Хулиганите се нахвърлили срещу дошлите да ги озаптят полицаи, охранявали събора на селото

Автор: Десант

Четирима мъже от Широко поле влязоха в ареста, след като на празника на селото в събота се затръшкали музиката за продължи до късна доба и се нахвърлили на полицейските служители, които били извикани да ги озаптят.

Хулиганите са задържани в РУ-Кърджали, съобщават от полицията в родопския град.

Инцидентът станал на 4 август, малко след 22,30 часа. Четиримата местни жители, които са на 31, 33, 39 и 40 години, предявили претенции да продължат музикалните изпълнения по време на селищен празник. Полицаите, охраняващи публичното събитие, се намесили, но били посрещнати агресивно от смутителите на спокойствието в населеното място.  

Образувано е бързо производство по чл. 325, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс и работата продължава разследващ полицай. Обвинението срещу буйстващите мъже е за хулигански действия, съпроводени със съпротива срещу полицейски служители, изпълняващи задълженията си по охрана на обществения ред.
 
Село Широко поле се намира в Източните Родопи, по поречието на река Арда край язовир „Студен кладенец", точно под руините на средновековната крепост „Моняк". Има близо 800 жители.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки