Пред паспортната служба в Сливен се извиха опашки


Пред паспортната служба в Сливен се извиха опашки
Снимка: Николай Василев
06 Август 2018, Понеделник


Вижте какво причини стълпотворението от хора пред гишетата за вадене на лични карти

Автор: Десант

Огромни опашки се извиха пред паспортната служба в Сливен. Причината е, че както гастарбайтерите, така и изселниците от Града на стоте войводи масово използват отпускарския сезон, за да си сменят личните документи, чийто срок на валидност изтича това лято.

Заради излезлите във ваканция служители от паспортната служба в Котел, на жителите на възрожденското градче и околните села също се налага да ходят до Сливен, за да си извадят нови лични карти или международни паспорти. Така и те дават своя пинос за нарастване на хаоса и висенето с часове пред гишетата.

За капак, свидетели на случващото се съобщиха за "Десант", че сутринта в първия работен ден от седмицата се е повредил и автоматът, от който се взима номерче, за да може чакащите да следят кога им идва редът. Така че се е наложило гражданите да изчакат повредата да бъде отстранена, преди гишетата да продължат да работят.

Редно би било от сливенското МВР да предвидят този засилен поток от несретници, на които се налага да подменят личните си документи това лято и да създадат по-добра организация на работата в паспортната служба, за да се предотврати неприятното висене на хората по опашки в летните жеги.


В категории: Новини , Репортажи

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки