Кръводарителска акция започна в болница "Пирогов" за д-р Ирена Иванова


Кръводарителска акция започна в болница "Пирогов" за д-р Ирена Иванова
06 Август 2018, Понеделник


Лекарката пострада на 20 юли в блок 302 в столичния кв. "Люлин" като падна от 7-мия етаж

Автор: Янко Крумов

Кръводарителска акция започна в болница "Пирогов". Лекари от няколко столични болници помагат на своя колежка в тежко състояние. 35-годишната жена се бори за живота си след падане от 7 етаж.

Всеки, който иска да помогне, може да отиде от 17 до 19 часа в "Пирогов". Кръводарителите трябва да са здрави, да не са взимали лекарства през деня, както и да не са дарявали кръв през последните 3 месеца.

Освен кръводарителски акции, медиците събират средства за скъпоструващото й лечение, тъй като консумативите не се поемат от здравната каса.

Д-р Иванова работи от 10 г. в спешното отделение на "Александровска болница" в София, но в момента тя е на мястото на хората, които до този момент е спасявала.

На 20 юли в блок 302 в столичния кв. "Люлин" д-р Ирена Иванова се скарала със своя приятел. Пред разследващите той казал, че лекарката е излязла ядосана на терасата, но се спънала и полетяла от високо.

Според колегите й, при падането от 22 метра височина, лекарката има и разкъсвания, които обаче не са животозастрашаващи.

Ако искате да помогнете, може да го направите като дарите средства по сметката на Фондация „Направи добро – Александровска“ в Сосиете Женерал Експрес Банк, BG18TTBB94001527624447, за д-р Ирена Иванова.





0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки