24 часа след арестите в Бургас, прокуратурата дава брифинг... в София


24 часа след арестите в Бургас, прокуратурата дава брифинг... в София
03 Август 2018, Петък


В разгара на събитията вчера разследващите органи бяха повече от пестеливи за подробностите около иначе шумната спецоперация в морския град

Автор: Янко Крумов

Ръководителят на Специализираната прокуратура Даниела Начева, наблюдаващият делото, свързано с арестите в Бургас, прокурор Евгения Станкова, заместник-директорът на ГДБОП старши комисар Стефан Джолев, директорът на Областната дирекция на МВР в Бургас старши комисар Калоян Калоянов ще дадат брифинг в столичната Съдебна палата в 13,00 часа.

Поводът на пресконференцията е „неутрализираната престъпна група, действала на територията на Бургаска област“, се казва в съобщението до медиите.

В разгара на събитията вчера разследващите органи бяха повече от пестеливи в разгласяването на информация. Буквално в телеграфоне стил на журналистите в Бургас бе обяснено, че има задържани 19 души, за които има данни, че са участвали в организирана престъпна група, бос на която се предполагало че бил Димитър Желязков-Очите.

Самият Желязков обаче не бе сред задържаните, бил „изпуснат за малко“. Издирването му продължава и в момента, в различни медии се появяват и спекулации къде се намира той.


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки