Wizz Air: Безопасността на пътниците за нас е номер едно


Wizz Air: Безопасността на пътниците за нас е номер едно
Снимка: standard.co.uk
30 Юли 2018, Понеделник


Вижте какво се казва в официалното становище на нискобюджетната авиокомпания по повод отменения полет Лондон Лутън-София 

Автор: Десант

По повод излязлата в медийното пространство информация за отменения полет на Wizz Air от Лондон Лутън до София на 27 юли, от нискобюджетната авиокомпания разпространиха до медиите официално становище по случая. 

В него се уточнява, че поради тежки метеорологични условия, и по-конкретно гръмотевични бури, на летище Лондон Лутън, полет W6 4304 на Wizz Air от Лондон Лутън до София е бил отменен, тъй като самолетът, предвиден да изпълни полета, е трябвало да бъде отклонен към друго летище още при предишния полет.

„На засегнатите пътниците е оказано необходимото съдействие в съответствие със действащите европейски регулации и политиката на Wizz Air: всички пътници са информирани за промяната и са им предложени хотелско настаняване, ваучери за храна, както и безплатна резервация за някои следващите полети до София, в зависимост от наличността на местата" - изтъкват от авиокомпанията.

Оттам съветват пътниците, които са избрали опцията за пълно възстановяване на платената сума за билета си, да подадат официално искането си на wizzair.com.

„Wizz Air искрено се извинява на всички засегнати клиенти за причиненото неудобство. Но безопасността на пътниците и екипажа са приоритет номер едно за нас!“ - подчертават още от нискотарифния превозвач.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки