Николай Колев-Босия е в добро здравословно състояние


Николай Колев-Босия е в добро здравословно състояние
Снимка: pik.bg
26 Юли 2018, Четвъртък


Вижте какво информираха от Университетска болница „Лозенец“

Автор: Десант

Николай Колев-Босия е в задоволително за възрастта му здравословно състояние, което не налага наблюдение в лечебно заведение.

Това се казва в прессъобщение на Университетска болница „Лозенец“, където в сряда, 25 юли на Босия е направен обстоен медицински преглед и са извършени изследвания на всички органи и системи в организма. 

Причина за изявлението на медиците станаха спекулациите около здравословното състояние на обявилия гладна стачка протестър. Такива действия той предприема периодично още от времената на началото на демократичните промени у нас.

Той гладува в знак на протест срещу корупцията при раздаването на шофьорски книжки и иска оставката на транспортния министър Ивайло Московски плюс разпускане на Народното събрание.

В същото време Временната анкетна комисия в парламента, посветена на сигналите на Колев, клони към решение те да бъдат проверени, което най-вероятно означава, че ще бъдат предадени на прокуратурата, където Босия така или иначе многократно ги е предавал.

Много медии оповестиха, че Босия едва ли не вече агонизира и е в изключително лошо физическо състояние.

От Университетска болница „Лозенец“ уточняват, че техни екипи извършват през последната седмица постоянно наблюдение на здравословното му състояние от здравното заведение ежедневно поддържат на място лекарски екип и линейка.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Антон Занков
27.07.2018 08:35:07
1
0
Това е един от поредните нескопосани опити на властимащите да омаловажат пред обществото това, което Босия прави и да омекотят сериозността на ситуацията! Всъщност изследванията показват, че бъбреците и черният му дроб са вече увредени, има сърдечен проблем. Трудно говори, почти не поема и не отделя течности (в резултат на увредените бъбреци). Прилича на концлагерист! Казвам всичко това, като човек, който има личен контакт с него!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки