Затварят за движение участък на главния път между Враца и Монтана


Затварят за движение участък на главния път между Враца и Монтана
Снимка: Гугъл
25 Юли 2018, Сряда


Вижте обходните маршрути заради ремонта на рушащия се мост край село Краводер

Автор: Десант

Заради неотложен ремонт на рушащия се мост над река Ботуня при село Краводер, от тази сряда, 25 юли, се спира движението по участък от главния път Е-79 между Враца и Монтана.

Откакто е построено преди повече от 35 години - през 1981 г., съоръжението не е основно ремонтирано. Обновяването му ще струва 700 хиляди лева. Предвижда се да се сменят изцяло плочата и пътното платно и да се направи и хидроизолация с цел отводняване.

Въпреки че срокът на ремонта е 90 дни, от пътната агенция уверяват, че строителството може да приключи през септември.

По време на строително-монтажните работи трафикът ще се осъществява по обходни маршрути. Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация, умоляват от АПИ.

Ето и какви са обходните маршрути:



В посока Видин леките и лекотоварните превозни средства до 10 тона се пренасочват от път I-1 Враца – Монтана след разклона за Бели извор по обходен маршрут по път III-162 в посока Вършец до кръстовището с път III-1621 през с. Сумер до включването по път I-1.

Товарните автомобили над 10 тона в посока Видин се насочват от I-1 по обходен маршрут по път III-101 Враца – Криводол и по път II-13 Криводол – Липен – Стубел – Крапчене до включването отново по път I-1.

В посока София всички превозни средства ще преминават по обходен маршрут по път III-1302 Краводер – Пудрия – Големо Бабино – Криводол, по улична мрежа през гр. Криводол и по път III-101 Криводол – Враца до включване по път I-1.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки