Борисов ще представи резултатите от Българското председателство пред Европейския парламент


Борисов ще представи резултатите от Българското председателство пред Европейския парламент
02 Юли 2018, Понеделник


Преди участието в пленарната сесия, министър-председателят ще се срещне с председателя на Европейския парламент Антонио Таяни

Автор: Десант

Министър-председателят Бойко Борисов заминава на посещение в Страсбург днес, 2 юли, за да представи резултатите от Българското председателство на Съвета на ЕС пред членовете на Европейския парламент.

Утре министър-председателят Борисов ще информира европейските депутати за напредъка и резултатите по основните приоритети през последните шест месеца: европейска перспектива и свързаност на Западните Балкани, бъдещето на Европа и младите хора, сигурност и стабилност в силна и единна Европа и цифровата икономика и уменията на бъдещето.

Преди участието в пленарната сесия, министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне с председателя на Европейския парламент Антонио Таяни.


В категории: Новини , Международна политика , Свят

5
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
5
въпроси
03.07.2018 03:27:19
0
0
нито на екшън номенклатурата, нито на другата - ще им пишат домашните и т.н. първи въпрос -екшън номенклатура ли е? браво на европа, няма що.
4
въпроси
02.07.2018 19:27:12
0
0
После, защо Борисов? Абстрахирайки се от всякакъв смисъл или лъжливи новини - защо Борисов? С какво е доказал, че може да взима отношение, изказва мнение? Нека има една дискусия по дезинтегрираните планове за развитие? Кой ще задава въпросите? кой може да вземе участие и т.н...
3
планове
02.07.2018 17:12:42
0
0
българия е толкова далече от европа. и не се представя по-добре в дезинтегрираните си планове за развитие. проектите за европейска конституция бяха отхвърлени...имаше и такива варианти. Но с подобно шоу-представяне българия едва ли може да допринася за какво? общо взето - образният материал, при тези факти за българия, просто губи всякакъв смисъл. Само да дразни/плаши, репресира обикновените хора. чисто спекулативни, престъпни мотиви и сметки ... на номенклатурите.
2
комент
02.07.2018 16:19:30
0
0
Развод ми дай. развод ми дай. и без лъжи... имаше една песен... за номенклатурата.
1
комент
02.07.2018 16:19:22
0
0
Развод ми дай. развод ми дай. и без лъжи... имаше една песен... за номенклатурата.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки