Бирен фест в Бургас събира пиво със златен прах, с вода от Средиземно море и с люти чушки


Бирен фест в Бургас събира пиво със златен прах, с вода от Средиземно море и с люти чушки
29 Юни 2018, Петък


Вижте още какви крафт изненади са приготвили пивоварите за „101 Beer fest"

Автор: Десант

От 19 до 21 юли в Бургас ще се проведе Първият международен фестивал на бирата „101 Beer fest". В него ще вземат участие над 20 фирми с над 101 пивоварни.

Основната цел на форума е максимално да популяризира големия брой висококачествени чуждестранни марки бира, както и българските производители на крафт бира.



Обикновено крафт пивоварните са частни, малки и произвеждат ограничено количество от пенливото питие. Пивоварите обаче не залагат толкова на количеството, колкото на качеството и вкусовете на бирата. 

Ако искате да опитате нещо различно, може да пробвате крафт бира с мед, люти чушки, бекон, кафе, шоколад, стриди или с плодове. Има и бири, отлежавали в бъчви от бърбън, които се обогатяват с допълнителен аромат.

Край морето вносители на немски, чешки, белгийски, английски, полски, шведски и японски бири ще представят най-доброто от пивоварните на съответните страни. Изненадата на фестивала е бира La socarrada GOLD - единствената бира в света със златен прах, както и бира с вода от Средиземно море.

Участниците са подготвили много изненади с атрактивни и промоционални цени, както и възможности за дегустация на определени марки.

За посетителите на 20 юли от 19,00 ч. група „Обратен ефект" ще подгрее публиката, за да може тя да се охлади с богатото разнообразие на леещото се от различните щандове пиво.



За хубавата бира ще има и хубаво мезе - посетителите ще бъдат изкушавани с ребърца, ущипци, плескавици, пилешки и свински филета на скара, риба и пържени картофки.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки