„Десант" пита: Какво всъщност искаше да каже Нанков


„Десант" пита: Какво всъщност искаше да каже Нанков
Снимка: БГНЕС
28 Юни 2018, Четвъртък


Ясно е само, че резултатите от проверките за нарушения при преместваемите обекти на плажовете на курорта Слънчев бряг вече са в прокуратурата

Автор: Десант

Продължават проверките за нарушения при преместваемите обекти на плажовете на курорта
Слънчев бряг
, които бяха предизвикани от сигнали на вицепремиера Валери Симеонов.

Припомняме, че министърът на туризма Николина Ангелкова не спира да твърди, че всичко е законно и отговаря на одобрените от нея схеми. 

Информацията от резултатите на проверките е предоставена и на прокуратурата, съобщи за Българското национално радио министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. 

От словесната абракадабра обаче, която той изрече в ефира на програма "Хоризонт" на БНТ така и нищо не му се разбира"Колкото и проверки да правят и прокуратурата, предоставили сме вчера документацията наред с всички наши проверки. Много опасна е темата с решаване на правомощия на административни органи - превишаване. Споменал съм вицепремиера Симеонов и на други колеги, не е редно да се въвличаме в подобни случаи, някой ресторантьор да си превишава правомощията понастоящем".

"Десант" обявява конкурс и е готов да поощри всеки, който успее да даде смислено обяснение какво точно е искал да каже регионалният министър с това объркано и твърде неясно свое изявление.

Иначе той информира, че регионалното министерство е дало положително становище за промени в Закона за устройство на територията, с които се дават правомощия на Държавния строителен контрол да отговаря за преместваемите обекти в курортите.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки