Невръстна рожденничка припадна край пазара в Крумовград след запой с уиски и водка


Невръстна рожденничка припадна край пазара в Крумовград след запой с уиски и водка
Снимката е илюстративна
27 Юни 2018, Сряда


Глобата отнесе магазинерката, която продала алкохола на купонджийките

Автор: Десант

Ученичка колабира след като се почерпи здраво с водка и уиски навръх рождения си ден. Запоят бил организиран от тийнейджърката, като компания й правили две нейни приятелки. Място за купона пък станал кооперативния пазар в Крумовград, разкриват пред 24rodopi.com запознати с неприятния инцидент.

Непълнолетните купили алкохола от магазин в централната част на родопския град. Рожденичката се сдобила без проблем с бутилка от 700 мл уиски и 200-милилитрова бутилка водка, които надигнала с дружките си край сергиите на пазара. След това обаче рожденичката се почувствала зле.

В този момент баща й се опитал да я потърси по телефона. След като никой не му вдигнал, родителят се качил в автомобила си и започнал да обикаля града, като малко по-късно открил дъщеря си в неадекватно състояние в района на тържището.

Веднага я откарал във филиала на спешна помощ, откъдето транспортирали момичето в болницата в Кърджали. След направени мнипулации състоянието й се подобрило и девойчето било освободено за домашно лечение.

И от полицията, и от Агенцията за закрила на детето веднага се заели със случая. Бил установен магазинът, от който алкохолът бил закупен. Установено било, че продавачката дала бутилките на непълнолетните без да им поиска лични карти, заради което й е съставен акт в размер на 2000 лева. След обжалване в съда, глобата е потвърдена от магистратите, уточнява 24rodopi.com.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки