Мюзикълът „Mamma mia” влиза в Софийската опера


Мюзикълът „Mamma mia” влиза в Софийската опера
25 Юни 2018, Понеделник


Пред публиката ще бъде представен един нетрадиционен прочит на иначе класическата история

Автор: Десант

Легендарният мюзикъл „Mamma mia” с песни на шведската поп група АВВА е новото заглавие в афиша за юли на Софийската опера и балет, съобщават от театъра.

За предстоящата на 18 юли премиера режисьорът академик Пламен Карталов и екипа му си поставят за цел да представят на публиката един нетрадиционен прочит на иначе класическата история за младо момиче, търсещо своя баща, за да направи сватбения си ден незабравим.

Дали тази идея на младата Софи ще се реализира, публиката ще научи по време на спектаклите, споделя академик Пламен Карталов, който отново обещава на зрителите интересен режисьорски подход и в „Mamma mia ”.

За по-доброто съпреживяване на атмосферата на гръцкия остров, на който се развива действието и на чувствата на героите ще помогнат артистите: Люси Козарева, Весела Делчева, Влади Михайлов и други. Следващите спектакли на „Mamma mia” са на 19, 20, 21 и 22 юли в Софийската опера и балет.

Хитовият мюзикъл ще бъде част и от програмата на вече традиционния фестивал „Опера на върховете”, който ще се проведе от 26 до 29 юли на Белоградчишките скали, уточняват от операта .


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки