Задава се поредният Джулай морнинг на Беклемето


Задава се поредният Джулай морнинг на Беклемето
Миналата година на сцената в Троян забиваха Джон Лоутън и БТР, Снимка: Архив troyan21.com
21 Юни 2018, Четвъртък


Вижте кои ще забиват преди това на поредната Рок академия в Троян

Автор: Десант

Задават се поредните троянски Рок академия и Джулай морнинг на Беклемето – съответно за шести и за трети път, съобщава troyan21.com.

На сцената на троянската Рок академия тази година на 29 и 30 юни ще се качат четири родни банди. Двете са създадени през 90-те години на миналия век – „Монолит“, известни с хитовете си „Здравей“ и „Хулиган“, и музикантската фюжън група „Акага“; другите две са по-нови, от второто десетилетие на XXI век –  блусарите от „Delta Roosters“ и рокаджиите от „Project Two&Rock Masters”, спечелили конкурса за млади групи на Рок академия 2016.

Купонът ще е на обичайното си място – централния троянски площад. След което вечерта на последния юнски ден ще се пренесе на Беклемето, където ще се слее с планинския Джулай.

Той ще започне от 17 ч. в съботния следобед с изпълнения на няколко подгряващи младежки банди, призьори от конкурсната част на Рок академия 2018. А на свечеряване на сцената в подножието на Карцовия бук ще се качат „гвоздеите“ в програмата – провокаторът музикант и политик Светльо (Витков) с „Легендите“ (The Legends), Х-факторът Славин Славчев с групата си „Julia`s Laughter“, незабравимата „Уикеда“ („А ние двамата с Боби пием кафе…“) и др.

Забиването ще продължи до сутринта, а посрещането на първия юлски изгрев ще е край Арката (Чорапогащника) на старопланинското било.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки