24-годишна девойка взе под наем плажа във Варвара


24-годишна девойка взе под наем плажа във Варвара
Снимки: Министерство на туризма и Фейсбук
19 Юни 2018, Вторник


Досега тя е работила на бара там, а сега ще прибира по 15 лева за чадър от почиващите 

Автор: Десант

24-годишна русенка спечели търга за наем на плажа във Варвара. Тя ще трябва да плати 48 хиляди лева с ДДС като годишен наем за дългата 156 метра плажна ивица с площ от 3 декара и половина. Общо 6 бяха кандидатите, подали заявка за участие и допуснати до търга с тайно наддаване за въпросния плаж. Победителката Лиляна Меродийска е оферирала 15 лева за чадър и 5 лева за шезлонг, които е задължена да предлага на курортистите, предпочели да се сдобият с бронзов загар именно на този плаж.

Девойката е напълно неизвестна в бизнес средите. Името й не фигурира в Търговския регистър. В профила си във "Фейсбук"  тя е посочила, че работи в намиращия се на варварския плаж бар Wake Up.Любопитното в случая е, че преди това наддаване Министерството на туризма прекрати два поредни търга за концесия на ивицата. Официалната причина за стопирането им бе "възникнало обстоятелство, което прави невъзможно приключването на търга".

Сега вече тече 14-дневен срок, в който мома Лиляна Меродийска трябва да внесе договорения годишен наем. В случай, че не го направи, концесионер ще стане участникът, който е класиран след нея. Което пък ще е ясен знак, че момето е било подставено лице... 

Но знае ли човек - завършило е момичето русенската математическа гимназия, може пък сметките добре да му се отдават.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
първите седем години?
20.06.2018 06:57:29
1
0
На някои хора само им липсват първите седем години.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки