Гръмотевични бури вилняха в Бургас и Варна


Гръмотевични бури вилняха в Бургас и Варна
Снимка: Дарик нюз
17 Юни 2018, Неделя


В Бургас се изсипа и градушка, а на входа на града се е образувала тапа заради паднало дърво

Автор: Десант

Силна буря, придружена с градушка, се изсипа в Бургас. Има паднали дървета, наводнени са улици, което е предизвикало задръствания в града и околностите. Дърво е паднало в двора на училище "Климент Охридски". За щастие няма пострадали, няма и материални щети, съобщава NOVA.

Километрично задръстване се образува на входа на Бургас. От МВР съобщават, че причината за голямата тапа е инцидент с дърво. Заради вятъра и бурята то е паднало и клоните му са затиснали автомобил.

В колата са пътували дете, жена и мъж. По информация на БГНЕС шофьорът е леко пострадал, има охлузвания и е в шок. Откаран е за преглед в бургаската болница. За щастие жертви и други ранени няма.

Гръмотевична буря се разрази и във Варна, съобщи Агенция „Фокус”. В областта движението по направленията Варна-София и Варна-Бургас е с обичайна натовареност.

Пътните настилки на двете магистрали също са мокри. Опасните участъци в района на магистрала „Хемус“ са край кариера Марциана и завоя за Повеляново. Най-рисковите места в посока Бургас са в района на местност Харамията, селата Приселци и Рудник, както и разклона за село Близнаци.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки