2-3 процента от туристите превръщат в тежък кошмар почивката на останалите


2-3 процента от туристите превръщат в тежък кошмар почивката на останалите
Снимка: nightlife-cityguide.com
15 Юни 2018, Петък


В своя декларация Съюзът на патриотичните сили „Защита“ изтъква, че Валери Симеонов дава убедителен пример как да се отстояват интересите на обществото

Автор: Десант

Ръководството на Съюза на патриотичните сили „Защита“ разпространи своя декларация, в която  единодушно подкрепя инициативата и твърдото отстояване на проектозакона за ограничаване на шума в заведенията.

„След години на непоносим звуков терор над населението на крайбрежните населени места и курортни селища и на почиващите български и чуждестранни граждани се появи един достоен и отговорен държавен ръководител, който иска да сложи край на това недопустимо безобразие.
        
Абсурдно и осъдително е досегашното толерантно поведение на правителствата и органите на местната власт към нарушителите на обществения ред, представляващи 2-3 процента от туристите, които превръщат в тежък кошмар почивката на останалите над 95 процента български и чуждестранни летовници" - това се посочва в документа на патриотичната формация.
        
В него се изтъква още, че вицепремиерът Валери Симеонов дава убедителен пример как да се отстояват интересите на обществото, а не да се лобира в изгода за  мафиотите от туристическия бранш.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки