Валери Симеонов пусна нов сигнал срещу заведенията на "Какаовия плаж"


Валери Симеонов пусна нов сигнал срещу заведенията на "Какаовия плаж"
13 Юни 2018, Сряда


Нощните клубове на Южния плаж в Слънчев бряг са в грубо нарушение на Закона за устройства на територията, категоричен е вицепремиерът и лидер на НФСБ

Автор: Десант

Вицепремиерът по икономическата и демографска политика и лидер на НФСБ Валери Симеонов пусна нов сигнал до прокуратурата срещу нощните клубове в района Южния плаж в Слънчев бряг.

На страницата си във Фейсбук заместник министър-председателят обяви, че сигналът му е свързан конкретно с новите нарушения на заведенията на "Какаовия плаж", които официално бяха открити през уикенда.

В него се казва, че въпросните клубове са в грубо нарушение на Закона за устройство на територията и на наредбите на Община Несебър - водят се проформа като преместваеми обекти, но на практика представляват масивно строителство. 


 


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
развъдници на престъпности...
13.06.2018 16:57:14
0
0
Всичките констатитрани нарушения... просто да ги закрият всичките развъдници на престъпност. Не става въпрос за никакви нарушения. за развъдничество на системни нарушения, престъпност и реклама на посегателства срещу морала и престъпна реклама на държавата. предателство на национални и обществени интереси...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки