Убиецът на хазартния бос е задържан при опит да напусне страната


Убиецът на хазартния бос е задържан при опит да напусне страната
03 Юни 2018, Неделя


Убийството е извършено с особена жестокост на жертвата

Автор: Десант

Извършителят на убийството в Слънчев бряг е задържан на ГКПП „Лесово“ в опит да премине границата. Това каза главният секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов на брифинг във връзка със случая с убития при стрелба мъж в Слънчев бряг, съобщава Агенция „Фокус“.

„Първоначалните версии са тези, които се потвърждават след разкриването на случая - става въпрос за ревност и неизяснени лични отношения. Имаме загинал мъж на 54 години (Коста Миджурин) и пострадало момиче на 22 години (от Велико Търново), което е в тежко състояние в болницата в Бургас.

След бърз анализ работата и провеждане на оперативно-издирвателни действия извършителят беше задържан в опит да премине границата на ГКПП „Лесово“, каза още гл. ком. Младен Маринов.

Той уточни, че извършителят е 37-годишен мъж, който притежава законно оръжие и е с чисто криминално минало.

„Оръжието му е иззето и тепърва ще се установява дали това е използваното оръжие за престъплението. Давано му е във връзка с неговата работа като лице, което работи с парични средства в различни фирми. Най-вероятно е имал чувства към простреляното момиче, познават се от около един месец според данни на свидетели. Убийството е извършено с особена жестокост на жертвата“, каза още главният секретар на МВР и уточни, че по време на инцидента на задната седалка в автомобила е имало още двама души, които не са пострадали, но са били очевидци.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки