Мишо Шамара удари шамар на историята


Мишо Шамара удари шамар на историята
25 Май 2018, Петък


Рапърът нарече българите „говеда", а кан Крум - „комплексар"

Автор: Десант

Социалните мрежи прегряха от нов скандал, след като рап певецът Мишо Шамара буквално заби шамар на историята ни. За секунди емигрантът в САЩ успя да обиди не само българския народ, но и важни исторически личности като кан Аспарух и кан Крум.

Рапърът разбуни духовете, анализирайки историята ни по абсурден начин. Според него действията на кан Аспарух са същите като тези на Османската империя, а кан Крум се държал комплексарски. В края на видеото той се обръща към българите с обръщението „говеда".

Клипът му събра огромен брой негативни коментари.

„Едва ли оттук нататък обаче някой ще харесва този човек и той ще има фенове", категорична бе в студиото на „България сутрин" по Bulgaria ON AIR журналистката Патриция Кирилова.

Припомняме, че покрай националния ни празник Трети март същия рападжия намекна, че българите не са били под османско иго. 


В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Обикновен българин
12.08.2018 14:31:21
0
0
i С изв.за писм.грешки-тракан и ниски се чете.
1
Обикновен българин
12.08.2018 14:27:43
0
0
Византия е била затвор-империя за траките,славяните,сарматите и илирите в нея.Работа с мотика,сръп,рало,тесла и чук с вол в диканя за горните са крина жито и 50-процента от него за управника-стратега.Българите-иранци-демократи във Велика България имали 632-668-670 години имали народовластие-умен,хитър,силен,справедлив човек ставал-кнез-кмет,тракат,ичургу-боил и княз-субиги-владетел.Никси данъци и храбра войска.Княз Исперих дошъл с около 600 000 българи в Мизия сломил ромеите на Константин Погонат-680 година и преместил България с 60 хиляди конни българи и хиляди пеши войни траки сме мляли византийците.Мизия е трако-българска земя.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки