Столична община поискала пари за провеждането на шествие срещу гей парада


Столична община поискала пари за провеждането на шествие срещу гей парада
Снимка: Архив Vchas.net
23 Май 2018, Сряда


Участниците в „Да запазим децата от разврата“ трябвало да платят такса за... "използваната площ"

Автор: Десант

Тази година шествието срещу гей парада под надслов „Да запазим децата от разврата“ ще започне на 9 юни от 18 часа на Пилоните на НДК. 

От Национална съпротива припомнят, че тази година освен чуждите посолства, и Столична община подкрепи гей парада финансово с парите на българските данъкоплатци. От неформалната организация коментират, че, за съжаление, явно е поела и ангажимент да пречи на антигейпарадното шествие.

Организаторите са получили обаждане от общината, в което са им поискали пари за провеждането на мероприятието. Общинарите изискали да им бъде съобщен броя на хората, които ще участват в него, за да изчислят каква такса трябва да се плати за "използваната площ"!

Несъмнено, това е нарушение на всички закони за провеждането на каквито и да е било граждански мероприятия. За жалост столична община не за пръв път процедира по подобен начин.

От Национална съпротива припомнят също, че през 2011 г. в разрез със закона шествието им е било спряно, а миналата година на мястото на тяхното събитие е допуснат "парадът на содомитите"!

"Това е ясен знак, че нормалността в България започва да бъде преследвана за сметка на деградивни, патологични и гнусни течения, привнесени отвън, които всячески се пропагандират и дори се налагат със сила! Най-странно от всичко е, че гей парадът твърди, че е шествие за равноправие, но на всички е ясно, че е шествие за привилегии" - коментират от организацията.

Когато патологията се превърне в норма, а нормалността в патология, съпротивата е задължителна - категорични са организаторите на „Да запазим децата от разврата“.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки